Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karfiolt rózsáira szétszedem, és annyi vízzel főzöm puhára, hogy a víz éppen ellepje. Ha megfőtt, leszűröm. A 6 dkg vajból, valamint a 6 dkg lisztből világos rántást készítek. Finomra vágva hozzáadom a petrezselyem zöldjét is, és feleresztem a karfiol levével majd beleteszem a karfiolt és egy kicsit összeturmixolom. Végül a 2 dl tejfölt is belekeverem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
izabella69
2014.04.04 16:57
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
karfiolt rózsáira, petrezselyem zöldjét, karfiol levével, kicsit összeturmixolom, összeturmixolom, petrezselyemmel, Karfiolfőzelék, petrezselyem, petrezselyem, belekeverem, feleresztem, szétszedem, beleteszem, hozzáadom, karfiolt, rózsáira, karfiolt, leszűröm, valamint, készítek, lisztből, megfőtt, rántást, világos, zöldjét, tejfölt, karfiol, Finomra, levével, ellepje, karfiol, csokor petrezselyem, tejföl, liszt, csipet, csipet bors,
|
|
|
|
|
Somlói
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|